A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg

A Kedvezményezett neve: ADASTE-WEST Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: A mosonmagyaróvári Óvár Apartman Hotel fejlesztése

Pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00441

A szerződött támogatás összege: 21 000 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

Beruházásunk az üzemelő panzió fejlesztésére irányult. A 6 db apartman felújításával, a folyosó burkolatának cseréjével, az épület teraszának burkolat cseréjével, a kazán cseréjével elért hatékonyabb energetikai rendszerrel magasabb szintű minőségi szálláshely kialakítását tudtuk elérni. Bízunk benne, hogy a megújult szálláshelyünkkel a látogatottság növelése és a hatékonyabb működtetés is megvalósítható.

6 db apartman felújítását valósítottuk meg sorban elvégezve, a hotel működésével összhangban. Az apartmanok felújítása a burkolatok, ajtók, konyhabútorok cseréjével, a fürdő felújításával, falfelületek festésével kezdődött. Ezt követte a folyosó és a teraszok burkolatának cseréje. Ezeket a munkálatokat követte a belső gépészeti munkák és az asztalos munkák kivitelezése.  A homlokzat festése és a kültéri felújítási munkák zárták a projektet.

A felújítás teljes időtartama alatt folyamatosan működött az Óvár Apartman Hotel, a szobák kiadása továbbra is gördülékenyen zajlott, kivéve az éppen felújítás alatt lévőt.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2019.11.27.