Mosonmagyaróvár

 

Mosonmagyaróvár történelmi belvárosa páratlan szépségeket rejt.A szűk utcákon sétálva jellegzetes közép-európai épületeket csodálhat meg, a magyar történelem korszakainak megannyi épített emlékét.A belvárosi kávéházak illata, a kisváros hangulata biztosan magával ragadja majd Önt is. A mosonmagyaróvári emberek figyelmesek és barátságosak, mindig szeretettel fogadják a vendégeket. Ha Ön útba igazítást kérne, vagy arra kíváncsi, hol van egy jó étterem a városban, esetleg tudni szeretné, milyen látnivalókat érdemes felkeresnie, bizalommal fordulhat a helybéliekhez.

 

Lipót

 

A Szigetköz szívének emlegetett Lipót község 20 percnyi autó útra található Mosonmagyaróvártól,de a rövid utazásmegéri, mert a híres gesztenyesor látványa kihagyhatatlan! És ha már ellátogatott a turista a faluba, be kell térni a Szigetköz gyöngyszemének nevezett Lipóti Termál és Élményfürdőbe.

A csodálatos természeti környezetben található fürdő két gyógyvizes medencével, úszómedencével, gyermekpancsolókkal, sodrófolyosóval, pezsgőfürdővel, masszázselemekkel teli élménymedencével, hatalmas strandmedencével, amelyhez hullámmedence, vízi vidám park, óriás csúszdák kapcsolódnak, és egy külön kis szigeten elhelyezett vízimalom szaunával várja a fürdőzni vágyókat. A tízhektáros gyönyörű élő füves strandon van több strand röplabda pálya és focipálya is.

 

 

 

 

Mosonmagyaróvár

Lipót